Monster Hunter 4 Ultimate

Zdvihnite zbrane, stretnite sa so spolubojovníkmi a vyrazte spoločne na lov obrovských a strašných oblúd v hre Monster Hunter 4 Ultimate na Nintendo 3DS, Nintendo 2DS a New Nintendo 3DS! S online a lokálnym kooperačným módom bude boj o vašu zem v tomto rozľahlom akčnom RPG ešte epickejším ako kedykoľvek predtým.

Prvé kroky v tomto zaujímavom príbehu vás privedú k putujúcej karavane, ktorej členov musíte ochrániť pred divokými príšerami, ktoré sa potulujú po okolí. Vyberte si svoju korisť, vystopujte ju a premôžte ju kombináciou zbraní a techník. Počas svojich výprav objavíte veľké množstvo nových zbraní a brnení, ktoré môžete ukovať a upraviť podľa svojich potrieb, a širokú škálu zatiaľ neobjavených zvierat, ktoré môžete uloviť. V novom teréne teraz nájdete aj výrazné výškové rozdiely – prepadnite svoju nič netušiacu korisť skokom z hora a uštedrite jej úder za úderom, zatiaľ čo sa jej budete držať ako o život!

Aj keď je osamelý lov priamou definíciou stelesnenej odvahy, nové funkcie otvárajú vstup do sveta strategickej tímovej práce, kde skúsení lovci fungujú ako zohraný tím, ktorý bez akýchkoľvek problémov vystopuje, napadne a premôže i tých najsilnejších protivníkov. Môžete loviť s priateľmi pomocou Local Play alebo sa prvýkrát pripojiť online k lovcom z celého sveta prostredníctvom Nintendo Network!

Nenechajte sa pomýliť – Monster Hunter 4 je strategické, rozľahlé a epické akčné RPG, ktoré čaká na svoje objavovanie. Víťazstvo čaká na vás!