Riešte zložité hádanky a prežite nástrahy rôznorodých dungeonov po boku vašich priateľov v hre The Legend of Zelda: Tri Force už 23. októbra na zariadeniach z rodiny Nintendo 3DS

Sformujte legendárne trio so svojimi priateľmi a spoločne sa postavte čelom nástrahám v hre The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, ktorá už 23. októbra dorazí na všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS. Pripravte sa riešiť zložité hádanky ako tím a obliekajte svojho Linka do oblečenia zlepšujúcich jeho vlastnosti.
V kráľovstve Hytopia, ríšou posadnutou módou s tými najlepšími krajčírmi, uvalila zlá čarodejnica tajomnú kliatbu na princeznú Stylu a v kráľovstve vypukol chaos. Poddaní volajú po návrate legendárneho tria „Totem Heroes“ a kráľ Tuft poskytol unikátnu odmenu komukoľvek, kto by dokázal kliatbu zlomiť. Vydajte sa s priateľmi na lov čarodejnice do Drablands a nastoľte štýlovosť (a aj mier) v zemi.

Spojte sa online alebo pomocou lokálneho multiplayeru s dvoma ďalšími hrdinami a riešte kooperatívne hádanky v rozličných prostrediach od aktívneho vulkánu až po ľadovú jaskyňu. Postupujte ako tím, staňte sa majstrami daných lokácií, odomknite špeciálne výzvy a získajte vzácne odmeny. Pre komunikáciu s tímom môžete používať v hre zabudovaný systém jednoduchých správ ako je požiadanie o pomoc alebo vytvorenie totemu. Práve totem predstavuje novú hernú mechaniku umožňujúcu hráčom riešiť hádanky, bojovať s nepriateľmi a dosiahnuť inak nedostupné lokácie za pomoci doslovného lezenia si na chrbty.

Ak sa budete chcieť vypraviť do Drablands bez priateľov, dostanete k dispozícii dvojicu Linkových figurín. Tie sa na váš rozkaz prebudia k životu a budú plniť vaše pokyny. Ovládať budete vždy iba jednu figurínu v daný okamih, ale vďaka funkcii Download Play môžete do družiny vždy naverbovať priateľov vlastniacich niektoré zariadenie z rodiny Nintendo 3DS a to i v prípade, ak nevlastnia kópiu hry.

V štýle módneho kráľovstva Hytopia potom môžete na svojich výpravách zbierať najrôznejšie materiály a v obchode Madame Couture si z nich nechať ušiť nové oblečenie, ktoré dajú vášmu Linkovi nové špeciálne schopnosti. Fanúšikovia série The Legend of Zelda isto poznajú niektoré kúsky akými sú napríklad Goron Garb, ktoré umožňuje prežiť v láve, alebo Zora Costume, ktoré zvyšuje rýchlosť plávania. Zozbierať môžete celkom 36 oblečení a bude iba na vás, aký herný štýl zvolíte pre každú z 32 misií.
Ak budete chcieť zdieľať svoje hrdinské skutky a tímové úspechy s ostatnými, stačí si k postave Photo Bro spravujúcej miestnu hernú Miiverse galériu zájsť po fotoaparát a zaznamenať svoje putovanie v Drablands. Posielaním týchto fotiek na Miiverse môžete dokonca odomknúť špeciálne známky pre každý z vašich oblečení a s ich pomocou vytvoriť vlastné unikátne výtvory.


Vyrazte s vašimi dvoma najdobrodružnejšími priateľmi na dobrodružstvo do kráľovstva Hytopia v hre The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, ktoré vychádza 23. októbra pre všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS. Ochutnávka toho, čo bude na vás čakať na pultoch obchodu, je k dispozícii v rozšírenom trailery.