Super Smash Bros. novinky

Nintendo oznámilo nové postavičky, obdobie vydania, online funkčnosť a nový „Smash Run“ mód – hra bude dostupná na Nintendo Wii U a aj na Nintendo 3DS

 

 

Nové Nintendo Direct video odhalilo podrobnosti o pripravovanom titule Super Smash Bros. pre konzoly Nintendo Wii U a Nintendo 3DS. Tvorca série Masahiro Sakurai oznámil, že Nintendo 3DS verzia hry má plánované vydanie už toto leto a Nintendo Wii U verzia by mala prísť na trh už túto zimu. Obe hry budú dostupné v kamenných obchodoch i na Nintendo eShope. Sakurai taktiež prezradil detailnejšie informácie o rozličných úrovniach hry a predmetoch, ktoré sa nachádzajú v oboch verziách, opísal funkčnosť online hrania a odhalil nový exkluzívny mód pre Nintendo 3DS verziu. Ďalšou oznámenou novinkou bolo, že Greninja, obľúbený Pokémon známy z hier Pokémon X a Pokémon Y, bude hrateľnou postavou v Super Smash Bros. pre Nintendo Wii U a Nintendo 3DS.

 

 

Podrobnosti zo špeciálneho Nintendo Directu zameraného na Super Smash Bros.:

Obdobie vydania:

Super Smash Bros. pre Nintendo 3DS je plánované na tohtoročné leto. Super Smash Bros. pre Nintendo Wii U môžeme očakávať v zime 2014.

Perfektne plynulý 3D efekt:

Väčšina herných prvkov Nintendo 3DS verzie hry pobežia na 60 snímkoch za sekundu – všetko v stereopickom 3D.

„Smash Run“:

Exkluzívny pre Nintendo 3DS verziu hry je nový mód nazvaný „Smash Run“. V tomto režime majú hráči päť minút k preskúmaniu žaláru, bojovaniu s nepriateľmi a získaniu power-upov pre svojich bojovníkov. Po skončení časového limitu vstúpia štyria bojovníci do bojovej arény, kde sa stretnú proti sebe vyzbrojení s nazbieranými predmetmi a power-upmi. Súperi v Smash Run režime pochádzajú zo širokej ponuky tejto série. Niektoré režimy hry vyžadujú multiplayer mód.

Nový vyzývateľ:

Greninja, úžasná konečná vývojová fáza Pokémona Froakie z Pokémon X a Pokémon Y, sa pripája do zoznamu hrateľných postáv v Super Smash Bros. v oboch pripravovaných verziách hry.

illust

Staré, ale dobré postavy:

Mnoho klasických postáv z predchádzajúcich Super Smash Bros. hier sa vracajú v Super Smash Bros. pre Nintendo Wii U a Nintendo 3DS s novými schopnosťami. Čtyri z nich boli oznámené až s týmto Nintendo Direct videom:

  • Zero Suit Samus: JJe to tak! Samus je späť a tentokrát je táto postava plne hrateľná. Disponuje tryskovými topánkami a je ešte silnejšia.
  • Sheik: Rovnako ako Zero Suit Samus, rovnako i Sheik je ďalšou známou postavou z predchádzajúcich dielov Super Smash Bros. hier. Sheik má nové pohyby, akými sú Burst Grenade a Bouncing Fish.
  • Yoshi: Yoshiho návrat ako starého priateľa Maria nebol pravdepodobne pre žiadneho fanúšika prekvapením.
  • Charizard: Tento Pokémon, ktorý bol hrateľný iba cez Pokémon trénera v Super Smash Bros. Brawl, je v tomto titule samostatne hrateľnou postavou.

screen-1

5

screen-2

screen-3

 

Online hranie:

 

Super Smash Bros. pre Nintendo Wii U a Nintendo 3DS poskytnú online multiplayer s ďalšími hráčmi na rovnakej platforme. Hráči so širokopásmovým prístupom k internetu môžu bojovať s kýmkoľvek iným, kto v danom okamihu hrá online.

  • Pre hranie s náhodnými hráčmi online sú k dispozícií dva módy: „For Fun“ a „For Glory“. V režime „For Fun“ sú na výber variácie arény Final Destination. V tomto režime nie sú žiadne rampy, zvýšené plochy alebo predmety. Je to čistý boj medzi bojovníkmi. V režime „For Fun“ sú všetky arény vyberané náhodne a k dispozícií sú všetky predmety.
  • K hraniu s priateľmi je k dispozícií plné prispôsobenie postáv – hráči si môžu nastaviť pravidlá, arény a predmety podľa seba.

Rozmanitosť arén:

Zatiaľ, čo obsadenie bojovníkov je v oboch verziách totožné, arény, kde sa boje odohrávajú, sú diametrálne odlišné. Záleží na hráčovi, pre ktorý systém sa rozhodne. Wii U arény sú založené predovšetkým na konzolových hrách, zatiaľ čo Nintendo 3DS arény čerpali inšpiráciu z prenosných verzií hier.