SÚŤAŽ – Navrhni vlastný cover plate pro New Nintendo 3DS White!

Ako už iste viete, New Nintendo 3DS umožňuje upraviť si svoju konzolu pomocou vymeniteľných krytov a docieliť tak vlastný unikátny vzhľad. Ale čo ak chcete mať naozaj špeciálnu konzolu, ktorú nemá nikto iný? Práve pre vás je tu nová umelecká súťaž!

Dáme vám jedinečnú možnosť vžiť sa do úlohy jedného z Nintendo dizajnérov a navrhnúť svoj vlastný, úplne jedinečný cover plate pre New Nintendo 3DS White. Víťazný návrh, ktorý vyberie naša odborná porota, následne vyrobíme a výhercovi k nemu navyše pridáme aj konzoli New Nintendo 3DS White s nabíjačkou a nové hry The Legend of Zelda: Majora’s Mask a Monster Hunter 4 Ultimate!

...
...
...
...
Ako sa zúčastniť súťaže:
1) Stiahnite si šablónu vo formáte, ktorý vám najviac vyhovuje – JPG, PDF, PSD
2) Vytvorte vlastný návrh dizajnu pre kryt konzoly. Môžete ho nakresliť ručne alebo vytvoriť v počítači. Dôležité je, aby sa jednalo o váš vlastný návrh. Využite teda iba prvky, na ktoré vlastníte autorské práva.
3) Podrobne si prečítajte pravidlá súťaže (nájdete nižšie). Porušenie pravidiel znamená okamžitú diskvilifikáciu.
4) Naskenujte alebo vyexpertujte svoj návrh. Výsledný súbor by mal byť vo formáte JPEG, 200 Dpi, ktorý nám umožní kvalitnú tlač na kryt.
5) Vyplňte pravdivo súťažný formulár (nájdete nižšie), priložte súbor so svojím návrhom a formulár odošlite. Každý súťažiaci môže odoslať až tri návrhy (v tom prípade je potrebné vždy vyplniť formulár znovu).

Súťaž prebieha od 23. 2. 2015 do 31. 3. 2015. Výhlásenie výsledkov prebehne 10. 4. 2015.

Šablóny

JPGPDFPSD

Súťažný formulár

Pravidlá súťaže