The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D pre Nintendo 3DS a Nintendo 2DS

Jedna z najobľúbenejších hier v histórií zo série The Legend of Zelda, prichádza aj na Nintendo 3DS a Nintendo 2DS. Už 13. februára si budete môcť prvýkrát zahrať The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D na svojej prenosnej konzole a prežiť tak Linkovu pútavú a strašidelnú výpravu do tajomného sveta Termina s vylepšenou 3D grafikou a veľkým množstvom prídavkov pre spríjemnenie a zlepšenie herného zážitku.

Odpočítavanie sa začalo! Máte iba tri dni na to, aby ste zabránili zničeniu sveta Termina jeho vlastným mesiacom, ktorý neznáma temná sila vychýlila z jeho obežnej dráhy. Link musí pomocou Piesne Času, znovu a znovu prežívať posledné dni pred katastrofou, aby nazbieral dostatok znalostí a skúseností k vyriešeniu záhady Majorinej masky.

Magické masky hrajú v Linkovom epickom dobrodružstve dôležitú úlohu. Premeňte sa s ich pomocou na Deku, Gorona alebo Zoru a využite ich schopnosti k lietaniu, kotúľaniu alebo plávaniu.

 

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Limitovaná Edícia

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Limitovaná edícia obsahuje okrem fyzickej kópie hry rovnako aj špeciálne zberateľské predmety:

  • Tematický SteelBook™
  • Brož v tvare Majorinej Masky
  • • Obojstranný plagát s ikonickými hernými motívmi

 

Zelda_MM_Visuel_EN