Zapojte hru Chibi-Robo! Zip Lash do zásuvky a užite si šokujúce dobrodružstvo pre Nintendo 3DS

Keď sa chystajú podlí mimozemšťania ukradnúť všetky suroviny planéty Zem, existuje iba jeden robot schopný im v tom zabrániť! Ten robot sa volá Chibi-Robo a je hviezdou elektrinou nabitej hry Chibi-Robo! Zip Lash, ktorá vyjde na všetky zariadenia rodiny Nintendo 3DS ako v samostatnej, tak i v limitovanej edícii spoločne s Chibi-Robo amiibo figúrkou už 6. novembra.

 

Chibi-Robo je síce vzrastom malý, ale jeho schopnosti sa môžu rovnať i tým najväčším dobrodružstvám! Za pomoci svojej zástrčky a káblu môže Chibi-Robo nielen bičovať nepriateľov, ale rovnako sa aj zachytiť a prehupnúť na svojej ceste cez obrovské úrovne plne nebezpečných nepriateľov a šikovne poskladaných hádaniek založených na interakcií s prostredím. Priložením Chibi-Robo amiibo figúrky sa navyše môže herný Chibi-Robo premeniť na Super Chibi-Robo, čím získa ďalšie špeciálne schopnosti. Túto schopnosť navyše aktivovať iba niekoľkokrát denne, takže ju musíte využiť múdro!

 

Chibi-Robo! Zip Lash predvádza obľúbenú Chibi-Robo sériu do úplne nového rozmeru. Kým predchádzajúce hry tejto série sa odohrávali v 3D prostredí z pohľadu tretej osoby, najnovší diel pre zariadenia rodiny Nintendo 3DS je klasickou plošinovkou sledovanou z boku so silným zameraním na objavovanie a skúmanie jednotlivých lokácií. Chibi-Robo teda cestovať cez rozličné akciou preplnené prostredia a za pomoci svojej ikonickej zástrčky a káblu bude udierať po nepriateľoch, prehadzovať sa cez priepasti, odrážať strely a šplhať sa po stenách. Zbieraním špeciálnych boost lôpt sa bude jeho kábel neustále predlžovať a umožní mu tak dosiahnuť predtým nedostupné lokácie plné zberateľských predmetov. Táto hra prekypuje kopou predmetov k zbieraniu, bossov k porazeniu a skrytých oblastí k objaveniu.

 

Hráči si navyše môžu priložením Chibi-Robo amiibo figúrky k New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL alebo využitím NFC Reader/Writer pre staršie zariadenia z rodiny Nintendo 3DS okrem aktivácie Super Chibi-Robo režimu sprístupniť i špeciálne Toy Capsule Machine. Toto zariadenie sa nachádza v Chibi-House a môžete vďaka nemu odomknúť napríklad špeciálne zberateľské sošky alebo nové úrovne. Ako bonus potom hráči môžu priložením Chibi-Robo amiiba získať každý deň špeciálne herné mince.

 

Chibi-Robo amiibo figúrku môžu potom hráči trénovať nahrávaním dát o ich dosiahnutom skóre v hre a zvyšovať tak maximálny denný počet použití Super Chibi-Robo vylepšenia. Zatiaľ, čo na začiatku budete môcť využiť túto schopnosť iba raz denne, so zvyšujúcimi úrovňami Chibi-Robo amiibo figúrky tento počet rastie. Vyššia úroveň Chibi-Robo amiibo figúrky potom zvýši pravdepodobnosť hráčom k získaniu vzácnejších predmetov z Toy Capsule Machine.

 

Pripravte sa s Chibi-Robo! Zip Lash vrhnúť do víru elektrizujúcej akcie už 6. novembra, kedy hra vychádza nielen ako samostatný titul, ale rovnako v limitovanej edícii s Chibi-Robo amiibo figúrkou. V rovnaký deň bude možné zakúpiť si Chibi-Robo and the Toys tému HOME obrazovky pre vaše zariadenie z rodiny Nintendo 3DS. Túto veselú tému bude možné zakúpiť cez Theme Shop, pričom majitelia digitálnej kópie hry zakúpenej na Nintendo eShope ju získajú zadarmo ako bonus.