Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack príde do Európy už 30. októbra!

Už 30. októbra príde do európskych herných obchodov špeciálny limitovaný Wii U Premium Pack obsahujúci okrem samotnej konzoly a dodatočného príslušenstva i dva veľké tituly spoločnosti Nintendo, a to antigravitačné závody Mario Kart 8 a doslova farebnú strieľačku Splatoon. Ak hľadáte ideálny darček k Vianociam alebo iba chcete novú hračku do vašej obývačky, tento balíček by mohol byť pre vás tou najlepšou voľbou.

V hre Mario Kart 8 budete doslova drať gumy na dvadsiatich troch tratiach od upravených kúskov z predošlých dielov série až po úplne nové trate. K dispozícii budete mať okrem nových predmetov rovnako celú radu noviniek, vďaka ktorým sa budete so spoluhráčmi kráľovsky zabávať či už budete sedieť všetci v jednej miestnosti alebo na opačných stranách sveta v rámci multiplayeru až pred 12 hráčov. Mario Kart 8 poskytuje takmer nekonečné možnosti popierajúce gravitačné zákony pre všetky vekové kategórie.

Úplne svieži a neskutočne farebný pohľad na žáner akčných strieľačiek, to je Splatoon. V tejto hre sa spolu v online zápasoch stretnú dva tímy po štyroch hráčoch o nadvládu nad rôznorodými arénami. Na rozdiel od ostatných strieľačiek tu ale nie je vašim cieľom zneškodniť čo najviac nepriateľov, ale zafarbiť čo najväčšiu časť danej arény vašou tímovou farbou. V momente, keď sa vám podarí rozšíriť svoje farebné územie, môžete sa transformovať do podoby kalamára a rýchlo preplávať cez vlastné farebné územie alebo sa vo farbe skrývať pred nepriateľmi, prípadne sa dostať nad inak neprístupné miesta. Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack obsahuje predinštalovanú kópiu hry Mario Kart 8 a kód k stiahnutiu hry Splatoon a už 30. októbra ho nájdete u všetkých dobrých predajcov hier.