Nintendo opäť vyráža do terénu so svojimi hernými novinkami tentoraz na pražskú akciu 4FANS

Už tento víkend sa v pražskom kongresovom centre odohrá 4. ročník akcie 4FANS, na ktorej ani tento rok nebude chýbať Nintendo stánok plný tých najlepších herných noviniek. Na desiatke Wii U konzol a sedemnástich handheldoch New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL bude možné si zahrať tituly akým je napríklad Xenoblade Chronicles 3D a Xenoblade Chronicles X, Mario Kart 8, Super Smash Bros. pro Wii U, Mario Tennis: Ultra Smash, Pokémon Omega Ruby, Chibi Robo Zip Lash, Mario & Luigi: Paper Jam či Just Dance 2016.

 

Tešiť sa môžete na turnaje o ceny v hrách Super Smash Bros. a Mario Tennis: Ultra Smash, ktoré budú prebiehať dva dni od druhej hodiny poobede. Na stánku sa potom okrem zástupcov českej Nintendo distribúcie objavia aj slávne osobnosti českej YouTube scéný, medzi ktorých patrí Martin Rota, EvilBender alebo zoskupenie Younity. Aby sme nezabudli, možno príde aj Mario!
 

Viac podrobností o tejto udalosti nájdete na FaceBookových stránkach akcie.https://www.facebook.com/events/1669400303276557/.