Pripravte sa na stretnutie svetov v hre Mario & Luigi: Paper Jam Bros., ktorá vychádza už 4. decembra

Mushroom Kingdom sa už 4. decembra dozvie, že dvaja Máriovia sú lepší ako jeden, vďaka novej hre Mario & Luigi: Paper Jam Bros., ktorá vyjde na všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS konzol. V piatom prírastku do tejto populárnej RPG série totiž Mario vyskočí zo stránok papiera a vytvorí hviezdny tím s Mario Bros., aby mohli spoločne poraziť najväčšiu hrozbu, akej kedy Mushroom Kingdom muselo čeliť. Pýtate sa, čo je horšie, než Bowser? Predsa dvaja Bowseri!

Keď jedného dňa Luigi omylom otvorí záhadnú knihu ukrytú v hrade princezny Peach, vyvalia sa na neho postavičky z Paper Mario univerza a začnú robiť maléry. Hráči sa teda musia chopiť inštalatérskeho tria zloženého z Luigiho, Maria a Paper Maria, poraziť Bowsera a Paper Maria s papierovými postavičkami poslať späť do ich sveta.

Nová posila do klasického Mario Bros. dua v podobe Paper Maria znamená, že Mario a Luigi dostanú k dispozícii úplne nové spôsoby objavovania, riešenia hádaniek a zašľapávania hríbov natoľko bláznivých, že sa tomuto triu pripletú do cesty. Hráči budú môcť bojovať za pomoci Trio útokov alebo použiť špeciálnu schopnosť Paper Maria nakopírovať sám seba za účelom posilnenia svojho útočného potenciálu. Náš papierový hrdina môže svoje špeciálne schopnosti používať rovnako pri prieskume sveta, kedy sa dokáže pretiahnuť cez úzke štrbiny, do ktorých by sa naši trojrozmerní bratia nezmestili.

Hra Mario & Luigi: Paper Jam Bros. bude zároveň obsahovať takzvané Paper Craft Battles, v ktorých budú hráči bojovať s Bowserovou armádou pomocou tanca! Naši hrdinovia sa tak v rytmických bojoch budú snažiť nabiť vlastné obrovské papierové výtvory a s ich pomocou poraziť šampiónov zloducha Bowsera.

Zabráňte roztrhaniu Mushroom Kingdom s hrou Mario & Luigi: Paper Jam Bros., ktorá v Európe vychádza pre všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS už 4. decembra.