SÚŤAŽ – Vyfoť sa ako Splatoon Boy/Splatoon Girl!

Bláznivá pestrofarebná strieľačka Splatoon je konečne tu a aby sme jej vydanie poriadne oslávili, rozhodli sme sa pre vás usporiadať súťaž.
Hlavnými hrdinami hry Splatoon sú takzvaní “Inklingové”, fascinujúce stvorenia, ktoré dokážu meniť podobu medzi kalamárom a takmer ľudskou podobou. Ako kalamár môžu plávať v všadeprítomnom atramente, zatiaľ čo ľudská podoba im dovoľuje používať najrôznejšie atramentové zbrane.

V našej súťaži sme sa rozhodli sústrediť na cit pre módu, ktorý majú Inklingovia veľmi rozvinutý. Ak sa nevenujú bojom o územie, zaručene ich nájdete na nákupoch v niektorom z mnohých módnych obchodov v Inkopolis.

Vašou úlohou bude ukázať, že sa dokážete módnym Inklingom vyrovnať a vytvoriť svoj vlastný model, s ktorým by ste mohli vyraziť do bojov farieb.
Súťažné fotografie ohodnotí naša odborná porota a traja výhercovia, ktorí sa umiestnia na prvých troch priečkach, od nás získajú špeciálnu edíciu Splatoon s amiibo figúrkou(1.místo), hru Splatoon pre Wii U(2.místo) a figúrku amiibo Inkling Boy(3.místo).

...
...
...
Ako sa zúčastniť súťaže:
1)Vyfoťte sa v kostýme inšpirovanom niektorou z postavičiek hry Splatoon
2) Starostlivo si prečítajte pravidlá súťaže (nájdete nižšie). Porušenie pravidiel znamená okamžité diskvalifikovanie.
3) Vyplňte pravdivo súťažný formulár (nájdete nižšie), priložte svoju súťažnú fotografiu a formulár odošlite. Každý súťažiaci môže odoslať iba jednu súťažnú fotografiu.

Súťaž prebieha od 1. 6. 2015 do 30. 06. 2015. Vyhlásenie výsledkov prebehne 13. 07. 2015.

Súťažný formulár

Pravidlá súťaže