The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, Hyrule Warriors: Legends, New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition alebo novinkový Triforce pre začiatok roku 2016

Marec bude sviatkom pre všetkých fanúšikov série The Legend of Zelda! Postará sa o to trio chystaných noviniek začínajúc The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pre konzolu Wii U 4. marca, nasledované Hyrule Warriors: Legends pre všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS a špeciálne Hyrule edície handheldu New Nintendo 3DS 24. marca.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD je remake jedného z najlepšie hodnotených dielov série, pôvodne vydaného pre konzolu GameCube a v roku 2006 aj pre konzolu Wii. Na konzole Wii U si potom budú môcť hráči staré dobrodružstvo užiť v novom HD kabáte a navyše na svojej výprave využiť silu figúrok amiibo.

 

Nová Wolf Link amiibo figúrka tak sprístupní bonusovú výzvu s názvom Cave of Shadows, v pôvodnej hre sa nevyskytujúcu oblasť, kde budú môcť skúsení hráči použiť schopnosti Wolf Linka a Midny k pokoreniu poschodí plných nepriateľov a pastí. Wolf Link amiibo figúrka zároveň bude môcť uchovávať srdiečka, ktoré hráčom zostanú k prekonaniu všetkých poschodí Cave of Shadows ako dôkaz o ich schopností a zároveň latku k prekonaniu pri ďalších návštevách tohto nového tajomného dungeonu.

 

Nejedná sa ale o jedinú amiibo figúrku kompatibilnú s The Legend of Zelda: Twilight Princess HD a hráči tak budú môcť využiť aj päť ďalších The Legend of Zelda amiibo figúrok zo Super Smash Bros. kolekcie. Link a Toon Link amiiba tak hráčom jedenkrát za deň doplnia šípy, kým Zelda a Sheik amiiba tiež jedenkrát za deň doplnia hráčom zdravie. Ganondorf amiibo na naopak posilní nepriateľov, ktorí budú hráčom uštedrovať dvojnásobné poškodenie. na to, ako to všetko funguje, sa môžete pozrieť v novom traileri prezentujúcom možnosti amiibo figúrok v hre  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD na YouTube kanále spoločnosti Nintendo.

 

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD vyjde už 4. marca a tešiť sa môžete aj na limitovanú edíciu obsahujúcu okrem samotnej hry aj Wolf Link amiibo figúrku (v rovnaký deň bude v predajni aj samostatne) a CD Soundtrack.

 

Fanúšikovia série The Legend of Zelda preferujúci skôr vreckové dobrodružstvo sa môžu tešiť na úplne novú špeciálnu edíciu New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition, ktorá vyjde už 24. marca a rovnako ako ostatné New Nintendo 3DS XL handheldy poskytne lepšie ovládanie, silnejší hardvér, NFC čítačku pre amiibo a samozrejme prístup k širokej škále unikátnych herných zážitkov.

 

V rovnaký deň zavíta na všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS hra Hyrule Warriors: Legends a s ňou poriadna porcia akčnej zábavy pôvodne predstavená v hre Hyrule Warriors pre konzolu Wii U, obohatená o nové mapy a postavy z The Legend of Zelda série akou je napríklad Tetra, Toon Link, King of Hyrule, Skull Kid alebo úplne nová ženská verzia Linka s menom Linkle využívajúca v boji dvojicu ručných kuší.

 

Hyrule Warriors: Legends bude rovnako ako jej predchodca Wii U verzia kompatibilná s najrôznejšími amiibo figúrkami z The Legend of Zelda série, a to vrátane nového Wolf Link amiiba. K sprístupneniu silnejších verzií zbraní pre vaše postavy bude stačiť priložiť zodpovedajúcu amiibo figúrku na NFC čítačku zabudovanú do New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL alebo externú NFC Reader/Writer príslušenstvo pre Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL.

 

Hyrule Warriors: Legends vyjde aj v limitovanej edícii obsahujúcej okrem samotnej hry repliku kompasu Linkle.

 

Užite si marec v znamení série The Legend of Zelda s hrami The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pre konzolu Wii U a Hyrule Warriors: Legends pre všetky zariadenia z rodiny Nintendo 3DS!