Výber Nintendo 3DS hier rozšíri zoznam Nintendo Selects titulov už 16. októbra

Nintendo Selects je edícia populárnych hier spoločnosti Nintendo ponúkaných za skvelú cenu. Či chcete vyskúšať niektorý zo starších titulov alebo hľadáte skvelý darček na Vianoce, medzi Nintendo Selects hrami si zaručene vyberiete. K terajšiemu výberu viac ako z dvadsiatich klasických Wii titulov, ktoré si môžete zahrať na konzole Wii alebo Wii U, sa táto rodina už 16. októbra rozrastie o Nintendo 3DS 3DS tituly, ktoré budú hrateľné na všetkých zariadeniach z rodiny Nintendo 3DS.

Nintendo of Europe vydá šesť najpopulárnejších hier pre Nintendo 3DS, ktorých sa doposiaľ predalo v Európe viac ako 3.8 miliónov kusov, a to:

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: Nasledovník klasického NES titulu z roku 1992 The Legend of Zelda: A Link to the Past, sa vracia s novým dobrodružstvom z kráľovstva Hyrule. Vyzbrojený novými predmetmi a schopnosťou sa pohybovať po stenách ako maľba musí Link pokoriť nebezpečné dungeony a obnoviť mier v dvoch úplne odlišných svetoch.

Star Fox 64 3D: Star Fox tím sa vracia v jednej zo svojich najdôležitejších misií, ktorá v Európe pôvodne vyšla pod názvom Lylat Wars. Prestrieľajte sa skrze armády nepriateľov a manévrujte cez zničené mestá a husté meteorické roje alebo vyzvite vašich priateľov k lokálnemu multiplayeru v tejto akcii nabitej 3D strieľačke.

nintendogs + cats: Chceli ste sa niekedy so šteniatkami a mačiatkami v dlani vlastnej ruky? Starať sa o rôzne plemená, učiť ich najrôznejšie triky, podnikať s nimi rozličné aktivity a skrášľovať ich množstvom doplnkov? Tak to je jedna z troch verzií hry nintendogs + cats (French Bulldog, Toy Poodle a Golden Retriever) niečo presne pre vás. V každej verzii dostanete na začiatku vždy rozdielne plemená, ale nezúfajte, postupom času si vždy odomknete všetky.

Mario Tennis Open: Vzrušujúca tenisová akcia až pre štyroch hráčov online alebo v rámci lokálneho multiplayeru. Porazte vašich oponentov za pomoci všetkých známych i neznámych tenisových trikov a donúťte ich zlomiť tenisovú raketu!

Yoshi’s New Island: Yoshi a Baby Mario sa znova stretávajú v plošinovke plnej klasickej Yoshi hrateľnosti zabalenej do snových grafických dizajnov. Vyrazte na lov nespočetných predmetov k zozbieraniu a prebite sa cez prekážky za pomoci nových Mega Eggdozers.

Mario Party: Island Tour: Párty do vrecka! Užite si 80 úžasných nových minihier a podeľte sa o zábavu s kamarátmi cez Download Play, vďaka ktorému sa môžu tejto párty s jednou kópiou hry zúčastniť až štyria hráči.

 

Majitelia zariadenia z rodiny Nintendo 3DS vrátane handheldu Nintendo 2DS sa tak môžu už 16. októbra, kedy týchto šesť Nintendo 3DS titulov v edícii Nintendo Selects dorazí na pulty obchodov, tešiť na skvelé hry za vynikajúce ceny.